فناوری نرم افزار و اپلیکیشن

نحوه ویرایش یا عدم ارسال iMessage در iOS 16

iMessage

نحوه ویرایش یا عدم ارسال iMessage در iOS 16

همه ما یک بار هم که شده یک پیام متنی فرستادیم و بلافاصله پشیمان شدیم. این اتفاق و مشکل حداقل می تواند شرم آور و در بدترین حالت فاجعه بار باشد. در حالی که برنامه‌های پیام‌رسانی مانند سیگنال، واتس‌اپ و تلگرام همگی دارای نسخه‌ای از «حذف برای همه» هستند. تا به حال نمی‌توانستید همچین کاری در مورد iMessage انجام دهید. جز اینکه آن را با عبارت «منظورم این نبود» را تصحیح کنید.

در iOS 16، اپل قابلیتی را در برنامه چت iMessage خود معرفی کرده است که به شما امکان می دهد پیام ارسال شده را لغو ارسال و ویرایش کنید.

ابتدا باید توجه داشته باشید که این فرآیند به صورت مخفیانه ساخته نشده است. اگر پیامی را لغو ارسال یا ویرایش کنید، گیرنده شما از تغییری مطلع می‌شود. اگر iOS 16 را نیز داشته باشد. و اگر نسخه قبلی iOS داشته باشد و شما پیامی را ویرایش کنید. به سادگی نسخه دیگری از پیام را دریافت می‌کند. و لغو ارسال، پیام را از دستگاه آنها حذف نمی کند.

نحوه حذف پیام iMessage

  • برای حذف یک پیام ارسال شده، در عرض دو دقیقه پس از ارسال، آن را به مدت طولانی فشار دهید.
  • در منوی کشویی، روی Undo Send ضربه بزنید.
  • پیام بلافاصله ناپدید می‌شود و در صفحه iMessage شما خاکستری می‌شود و «You unsent a message» در زیر آن قرار دارد.

در اولین بتای عمومی این ویژگی، 15 دقیقه به شما اجازه داده شد تا پیام خود را لغو کنید. با این حال، این به دو دقیقه تغییر کرده است. و پس از آن گزینه از منوی کشویی ناپدید می شود.

نحوه تغییر پیام iMessage

  • روی پیام طولانی فشار دهید.
  • در منوی کشویی، روی Edit ضربه بزنید.
  • پیام خود را ویرایش کنید و برای ارسال تصحیح، روی علامت تیک سمت راست پیام ضربه بزنید. (یا اگر نظر خود را در مورد تغییر متن تغییر داده اید، روی “x” در سمت چپ پیام ضربه بزنید.).

اگر می‌خواهید همه ویرایش‌های خود را ببینید، روی پیوند کوچک ویرایش شده در زیر پیام ضربه بزنید. سپس می توانید روی Hide Edits ضربه بزنید تا فقط آخرین پیام را ببینید.
شما کمی زمان بیشتری برای ویرایش یک پیام دارید – 15 دقیقه کامل. اگر پس از گذشت 15 دقیقه پیام خود را طولانی فشار دهید، گزینه ویرایش دیگر در منو نخواهد بود. اما یک محدودیت دیگر وجود دارد: شما فقط می توانید آن را تا پنج بار ویرایش کنید. پس از آن، گزینه Edit در منوی کشویی ناپدید می شود.
منبع : THEVERGE
برای مطالب بیشتر کلیک کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *